Szeretnénk Önnek örömöt szerezni! Ezért a MAI NAPON azon összes megrendelésre, amelyek meghaladják az 69000 Ft értéket nem számítunk SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGET. Köszönjük, hogy velünk van, az Ön Lampglas családja.

Sakura Cubes karkötő 24 karátos arannyal és a Lampglas gyöngyben színtiszta ezüsttel.

Egzotikus karkötő  élénk színű üvegkockákkal és színtiszta fémelemekkel, az olyan hölgyek részére, akik nem akarnak  csak a háttérben állni.

Várható kézbesítés:
23.7.2024
Szállítási lehetőségek
raktáron
Kód: BCU46
49 520 Ft
Kategória: Magic Cubes
szín: rózsaszín, fekete
Lampglas gyöngy: Egyedülálló, kézzel készített gyöngy cseh üvegből
Lampglas gyöngyök különleges díszítéssel: 24 karátos arany egyedi, forró üveges rajzzal
Fém kapocs speciális kezelése: aranyozott
hossz: 19-21cm

A  gyengéd japán cseresznyevirágok inspiráltak minket a karkötő elkészítésében, amelyért egy eredeti gésának se kellene szégyenkeznie. A finom rózsaszín színárnyalat jól kitűnik a sötét fekete üvegkockákban, amelyek közepéből 24 karátos aranypelyhecskék villannak át. Mintha egy nemesfém nem lenne elég, tegyük  még hozzá az aprólékosan kidolgozott  és ezüsttel díszített gyöngyöket. És az eredmény? Egy luxus kategóriás karkötő, amely a csuklóját a posztamensre viszi fel.

Miért mondjunk igent a Sakura Cubes karkötőre, amikor szeretné saját magát, vagy egy olyan hölgyet szeretne megajándékozni, aki Ön számára sokat jelent?

  • Cseh eredetű minőségi üveg.
  • A színárnyalatok csodálatos keveréke, a tökéletességig kivitelezett színtiszta arany és ezüst díszítéssel.
  • Egyedülálló formatervezés és becsületesen elvégzett kézimunka, amely minden részletre vigyáz.

Az extra porció virágzó cseresznye elérése céljából az azonos stílusú nyakékkel és fülbevalókkal együtt tegye a kosárba.

Vissza a boltba