Szeretnénk Önnek örömöt szerezni! Ezért a MAI NAPON azon összes megrendelésre, amelyek meghaladják az 69000 Ft értéket nem számítunk SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGET. Köszönjük, hogy velünk van, az Ön Lampglas családja.

Rólunk

 A cseh márka története ...

Megtiszteltetés számunkrai,
hogy a Lampglas ékszereit visel

A történetünk 1990-ben kezdődött, amikor a férjemmel úgy döntöttünk, hogy megalapítjuk a Lampglas vállalatot. A kezdetektől fogva az üveggyöngyök kézzel készített gyártására, a régi elfeledett minták helyreállítására és egyúttal saját formatervezésünk fejlesztésére specializálódtunk. A hitvallásunk mindig az volt, hogy más utat járjunk, mint a többiek, és gyöngyöket készítsünk "másként".

Nem tartott sokáig, hogy ismert külföldi ékszermárkák figyeltek fel gyártásunkra, gyöngyeink pedig kollekcióik részévé váltak. Például a jelentős igényeiről ismert francia piac számára kifejlesztettük egy Jacqueline Kennedy által viselt dizájn nyaklánc másolatát.

A sikerhez vezető út hosszú volt, de ma azt mondhatjuk, hogy amióta első gyöngyszemünket 30 évvel ezelőtt létrehoztuk, valóban messzire toltuk el a cseh ékszerek hírnevének határait. A Lampglas ékszerek az egész világon díszítik a nőket, és különösen nagyra értékelik a részletekre is figyelő egyedi tervezésüket. Nagy megtiszteltetés lesz számomra, amikor egy Lampglas karkötő, nyaklánc vagy fülbevaló lesz az Ön ékszere akár a mindennapi viselethez szánja, akár különleges pillanatokhoz.

Vlastimila Havrdová, a Lampglas alapítója

O nás

Eredeti dizájn,
amely kiemeli személyiségét

Minden egy ötlettel kezdődik. Egy nőre gondolva. Arra a nőre, akit díszíteni fognak az ékszereink. Milyen a személyisége? Mi az ami tetszik neki? Hogy akarja érezni magát?

Maga az ékszer dizájnja jellegzetes és figyelemfelkeltő annak érdekében, hogy a lehető legjobban aláhúzza minden nő egyediségét. A Lampglas minden gyöngyszeme, akárcsak egy nő, mindig teljesen eredeti. A gyártás során tökéletesen összekapcsolódik az olvadt üveg a nemesfémmel. Gondolkodunk és megtervezünk minden egyes részletet. Forma, méret, a színek összjátéka - mindennek tökéletes összhangban kell lennie. Ezekkel az ötletekkel aztán megtervezzük a tökéletes gyöngyöt, egy egyedi ékszert, amely szépségével és eredetiségével aláhúzza minden nő egyediségét.

O nás

Hogyan születik
a Lampglas egyedülálló gyöngye

A Lampglas gyöngy egy egyedi üveggyöngy, amely Lampglas családunk gondos tervezése. Minden egyes gyöngyöt külön-külön készítünk, kézi megmunkálással üvegből tűz fölött, megfelelő gondossággal és minden mozdulatot kellő figyelemmel követve. Ami a precizitást és a dizájn tervezését illeti, bármit is akarunk elérni, a gyártás nem siettethető, a gyöngy születése egyszerűen megköveteli a maga idejét.

Első osztályú anyagok

A termelésünkben világhírű cseh kristályt és színes üveget használunk. Tűz fölött üveget tekerve gyöngyöket hozunk létre, amelyekbe ékszerészeink mesteri módon 24 karátos aranyat, 999 ezrelék tisztaságú ezüstöt, üveg aventurint, vagy különleges díszítést építenek. Ez a termelési folyamat a cseh üveggyártás öröksége, amelyet büszkén őrzünk.

Egyediség

Minden gyöngy egy kicsit másképp készül, ezért mindig teljesen eredeti keletkezik. A gyártás során ez egy lassú játék olvadt üveggel és nemesfémmel. Minden nő szeretne valami szépet, ami csak rá vonatkozik. Éppen ezért ékszereink minden darabja különleges, ugyanúgy, mint a nő, aki viselni fogja. Nem gyártunk végtelen sok mindent, mindig csak korlátozott mennyiséget, néha csak egy eredeti példányt.

 O nás
Vissza a boltba