Szeretnénk Önnek örömöt szerezni! Ezért a MAI NAPON azon összes megrendelésre, amelyek meghaladják az 69000 Ft értéket nem számítunk SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGET. Köszönjük, hogy velünk van, az Ön Lampglas családja.

Frozen Grapes fülbevaló 24 karátos arannyal a Lampglas gyöngyökben

Gyöngyből készült arany, sárga és zöld  színárnyalatú leleményes fülbavaló, amely az üvegben színarannyal van díszítve, azoknak akik szeretik az elmúló nyár színeit.

Várható kézbesítés:
29.4.2024
Szállítási lehetőségek
raktáron
Kód: ECU58
29 080 Ft
Kategória: Magic Cubes
szín: arany, sárga, zöld
Lampglas gyöngy: Egyedülálló, kézzel készített gyöngy cseh üvegből
Lampglas gyöngyök különleges díszítéssel: 24 karátos arany egyedi, forró üveges rajzzal
Fém kapocs speciális kezelése: aranyozott

Lengesse meg a fülcimpáján ezt a két kidolgozott fülbevalót, és  mintha egy varázspálca érintését követően, egy  hangulatos Dél-morvaországi faluban fogja magát találni. Az arany, sárga és a zöld színárnyalatok az érett szőlő érzését fogják kelteni, amely már csak a szüretre vár, valamint a forró üveg rajzolatai a szőlőfürtök súlya alatt födre hajló indákra emlékeztet. Adjuk hozzá a színaranyból áradó csillogó  napsugarakat, amelyeket az üvegkocka belsejében láthatunk, és ezáltal egy olyan ékszert tarthat a kezében, amelyet Öntől mindenki irigyelni fog.

Miért fogadjunk a Frozen Grapes fülbevalókra, amikor egy kiváló minőségű kiegészítő ékszert keres magának, vagy  egy olyan hölgynek, aki Önnek sokat jelent?

  • Minőségi anyag cseh üvegesek kezéből.
  • Csodálatos színek, amelyet formális és szabadidős ruházathoz is hordhat.
  • Átgondolt formatervezés, tökéletes kidolgozással, 24 karátos arannyal az üvegben.
  • A szölőszüret érzésének fokozására  viselje azonos stílusú nyaklánccal és karkötővel együtt.
Vissza a boltba